Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor

Mesut Özil'in Trabzonspor isteği: "Mutlaka oynamalıyım hocam"

SPORX AI BAKIŞI
Google News
5

TRABZONSPOR MAÇI KRİTİK

Fenerbahçe, pazar günü sezonun kalan bölümünün en kritik maçlarından birine çıkacak. Ligde 3’te 3 yapan Sarı- Lacivertliler, lider Trabzonspor’u da yenip Şampiyonlar Ligi bileti konusunda ne kadar iddialı olduğunu göstermek istiyor.

TRABZONSPOR MAÇI KRİTİK
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla
4

İDMANLARDA ŞOV YAPTI

Bu zorlu karşılaşma öncesi Mesut Özil’in takıma dönmesi herkese moral verdi. Üstelik yıldız futbolcu, idmanlardaki performansıyla tam anlamıyla şov yaptı.

İDMANLARDA ŞOV YAPTI
3

İSMAİL KARTAL TEREDDÜTLÜ

Tecrübeli oyuncunu hazır görünmesine rağmen İsmail Kartal, 1.5 aydır sahalardan uzak kalan öğrencisini ilk 11’de görevlendirme konusunda tereddütlü.

İSMAİL KARTAL TEREDDÜTLÜ
2

"MUTLAKA OYNAMALIYIM HOCAM"

Kartal, Mesut’u kulübede başlatıp ikinci yarıda oyuna almaya sıcak bakıyor. Ancak tecrübeli oyuncunun hocasıyla yaptığı konuşmada, “Kendimi çok iyi hissediyorum. Trabzonspor, bizim için en önemli maç konumunda. Zaten takıma uzun süredir katkı sağlayamadım. Bu karşılaşmada mutlaka oynamalıyım. Görev verirseniz, sahada ne gerekiyorsa yapmaya hazırım” ifadelerini kullandığı kaydedildi. İsmail Kartal’ın son kararını, sağlık ekibinin tavsiyesini de aldıktan sonra vereceği kaydedildi.

\
1

7 GOL 2 ASİST

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 19 maça çıkan Mesut Özil, 7 gol attı ve 2 asist yaptı. (Fanatik)

7 GOL 2 ASİST
Sporx Anasayfasına Dön