Monaco, Altay ile ilgileniyor!
MONACO, ALTAY İLE İLGİLENİYOR
Fransız ekibi Monaco'nun, Fenerbahçe forması giyen Altay Bayındır ile ilgilendiği belirtildi.
BU KEZ FRANSA
Fenerbahçe forması giyen ve adı daha önce Inter, Napoli, Ajax ile anılan Altay Bayındır için Fransa'dan yeni bir iddia geldi.
MONACO DEVREDE
Fransız basınında yer alan habere göre, Monaco'nun 24 yaşındaki kaleciye ilgisinin olduğu aktarıldı.
NUBEL'İN SÖZLEŞMESİ BİTİYOR
Monaco'nun, Alexander Nübel'i Bayern Münih'ten 2 sezonluğuna kiraladığı hatırlatılırken, 26 yaşındaki kalecinin kiralık sözleşmesinin sezon sonunda sona ereceği vurgulandı.
ALTAY LİSTEDE
Monaco'nun bu nedenle, alternatif bir kaleci arayışı içerisinde olduğu ve Altay Bayındır'ı listesine eklediği ifade edildi.
TRANSFERİ KARMAŞIK
Milli file bekçisinin Fenerbahçe ile sözleşmesinin sezon sonunda bitmesi transfer için bir avantaj olarak gösterilirken, yine de bu transferin oldukça karmaşık olduğu kaydedildi.
FENERBAHÇE'DEN YENİ TEKLİF
Ayrıca, Fenerbahçe'nin başarılı eldivene daha iyi bir maaşla yeni sözleşme sunduğu haberin detaylarında yer aldı.
BU SEZON 28 MAÇA ÇIKTI
2019 yılından bu yana Fenerbahçe'nin kalesini koruyan Altay Bayındır, bu sezon 28 maça çıktı.
PİYASA DEĞERİ 13M€
