Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor

N'Golo Kante için transfer tepkisi!

5

YAZARLARDAN FENERBAHÇE DEĞERLENDİRMESİ

Trendyol Süper Lig'in 24. haftansının tamamlanmasının ardından Bülent Timurlenk, Levent Tüzemen, Gürcan Bilgiç, Fatih Doğan, ve Sabah Spor Müdürü Murat Özbostan sorularıyla birlikte Süper Lig gündemini değerlendirdi.

YAZARLARDAN FENERBAHÇE DEĞERLENDİRMESİ
4

"F.BAHÇE, G.SARAY SENDROMU YAŞIYOR"

Murat Özbostan: "F.Bahçe, 2 haftadır puan saçıyor. Sarı-lacivertliler, hedeften uzaklaşıyor mu? Faturayı santrfor ve stoper almayan yönetime mi kesmeli yoksa suçlu Tedesco mu?"

Levent Tüzemen: "F.Bahçe, G.Saray sendromu yaşıyor. Okan Buruk kasım ve aralık aylarında yaşadığı sakatlıklar sonucu takım kurmakta zorlanmış, yedek kulübesi de güçlü olmadığı için büyük sıkıntılarla karşılaşmıştı. F.Bahçe'de de sakatlıklar ordusu oluştu. Tedesco da 'Kalan sağlar bizimdir' felsefesiyle kadro yapmaya çalışıyor. İki santrforu gönderip tecrübesiz bir golcüyü almak, savunmaya takviye yapmayıp 'Oosterwolde ile idare ederiz' demek, tamamen yönetimin hatasıdır. Güçlü orta saha varken Kante'yi transfer etmenin perde gerisindeki isim kim? Tedesco mu istedi yoksa yönetim şov için mi transferi yaptı?"

\
3

"BUNUN SORUMLUSU YÖNETİM VE TEDESCO"

Bülent Timurlenk: "Dünya üzerinde 3 santrforunu devre arasında elden çıkartıp eldekilerin üzerine 30 milyon Euro'ya Guendouzi alıp, Kante'ye yüklü kontratı veren bir takım yoktur. Bunun sorumlusu yönetim ve Tedesco. İtalyan hoca, Trabzon maçı sonrası sakatlıklardan muzdarip ancak hem diziliş hem de 11 istikrarını kaybetti."

\
Sporx Anasayfasına Dön