N'Koudou: "Süper Lig'de benden hızlısı yok!"
Çifte şampiyon Beşiktaş'ın Fransız kanat oyuncusu Kevin N'Koudou, sezon değerlendirmesi yaptı.
N'KOUDOU SEZONU DEĞERLENDİRDİ
Siyah-Beyazlılar'ın Fransız kanat oyuncusu Kevin N'Koudou, bu sezon Kara Kartal'da 38 maça çıkıp 8 gol ve 5 asistle oynamıştı. Skor anlamında yaptığı 13 sayılık katkıyla dikkat çeken tecrübeli futbolcu, sezonun değerlendirmesini yaptı. (Fanatik/Süleyman Hatısaru)
"SON SANİYEYE KADAR SÜRDÜ"
25 yaşındaki futbolcu, ilk olarak, "Pandemi dolayısıyla taraftarsız geçirdiğimiz bir sene oldu. Ayrıca takım sayısının fazla olmasından dolayı maç sayısı çok fazlaydı. Herkes elinden gelenin fazlasını verdi. Şampiyonluk yarışı son dakikaya kadar sürdü. Galatasaray’la son saniyeye kadar şampiyonluk mücadelemiz devam etti" ifadelerini kullandı.
"ELEŞTİRİLERİ OKUYORDUM"
Başarılı futbolcu, kendi performasıyla ilgili ise, "Sezon başında hakkımda yapılan eleştirileri izliyordum, okuyordum, görüyordum. Futbolda ve tüm sporlarda sakatlıklar yaşanabiliyor ben de sakatlık yaşadım. Sakatlık döneminde takımdan ayrı kaldığımdan dolayı çok mutsuzdum. Tedavi sürecini bitirdikten sonra takıma geri döndüm. Geri döndükten sonra çok çalışarak takımın temposunu yakaladım ve süre almaya başladım. Takıma gollerim ve asistlerimle katkı sağladığıma inanıyorum" dedi.

