Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor

Osman Şenher: "En büyük rakibini yendi"

9

OSMAN ŞENHER: "EN BÜYÜK RAKİBİNİ YENDİ"

Osman Şenher, Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 1-0 yendiği mücadeleyi köşesinde değerlendirdi. Şenher'in yazısının tamamını okumak için Milliyet gazetesini satın alabilirsiniz.

OSMAN ŞENHER: \
8

"KADIKÖY HER ZAMAN ZORDUR"

Galatasaray için kolay değil, taraftar olmasa da Kadıköy deplasmanı her zaman zordur. Fatih Terim bunları düşünerek dün gece takımını dikine, hep ileri oynattı. Pozisyonlar da buldular ama burada bütün futbolcuların ortaya koyduğu mücadele gerçekten olağanüstüydü.

\
7

"BELHANDA, ARDA, EMRE VE TAYLAN"

Fenerbahçe çok kaliteli bir takım. Tekniği yüksek çok futbolcusu var. Ama bakıyorsun Belhanda, Arda, Emre Kılınç ve Taylan, orta sahada üstünlüğü sarı-lacivertlilere hiç kaptırmadılar. İkinci bölgede kıran kırana bir mücadele oldu. Bu nedenle iki takım da fazla gol pozisyonuna giremedi.

\
Sporx Anasayfasına Dön