Quaresma'dan Şenol Güneş'e; "Oynat hocam beni"
SPORX AI BAKIŞI
Şenol Güneş, Galatasaray karşısında sahaya süreceği kadroya iki isim hariç karar verdi.
10
FORMA REKABETİ ALEV ALEV
Başakşehir'in puan kaybının ardından Galatasaray'ı yenerek şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaşmayı amaçlayan Beşiktaş'ta zorlu derbi öncesi forma rekabeti iyice kızıştı.
9
ADAY ÇOK
Futbolcular, teknik heyetin gözüne girebilmek adına antrenmanlarda hırslarıyla dikkat çekerken bu durum Şenol Güneş'i kadro seçimi konusunda tatlı bir sıkıntıya soktu. Üç haftalık tedavi sürecinin ardından Ankaragücü maçıyla sahalara dönen Adriano ve Quaresma ise rekabeti iyice genişletti.
8
SOL BEKTE ADRIANO
Sol bekte görev alabilmek için Adriano ile Caner Erkin mücadele ederken, Şenol Güneş son yapılan antrenmanda iki futbolcuyu da farklı zaman dilimlerinde as kadroda denedi. Adriano hakkında sağlık heyetinden de son bilgileri alan Şenol Güneş, sol bek konusundaki kararını son taktik antrenmanda verecek ancak Adriano'nun Galatasaray karşısında ilk 11'de başlamasına kesin gözüyle bakılıyor.
