Rıdvan Dilmen'den Asensio yorumu: "Ben devam etmem"
RIDVAN DİLMEN'DEN ASENSIO YORUMU
Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'de Marco Asensio'nun durumuna değindi. İspanyol yıldıza dair kapsamlı bir rapor çıkaran Dilmen, "Şu tabloda CV'si olan bir futbolcuyla ben devam etmem" ifadelerini kullandı.
"KASITLI YAPIYOR DEMİYORUM, PROBLEM VAR"
Asensio'nun geçtiğimiz sezon sakatlandığı Beşiktaş maçından şimdiye dek geçen süreci listeleyen Rıdvan Dilmen, "İsmail Hoca soruları şöyle geçiştirdi; hazır değil, yüzde bilmem kaç. Biz de "Yüzdesi mi olur?" falan diyorduk. Bir Asensio istatistiği çıkaracağım şimdi. Geçen sene Beşiktaş maçının 24. dakikasında sakatlanıyor Asensio. 34 gün sonra Konyaspor maçında 11 dakika deneniyor, durumu nasıl diye. Burada sezon kapanıyor, kongre oluyor, Aziz Bey başkan oluyor. Sezon mayıs ortası bitiyor, Dünya Kupası'nda da yok Asensio. 2 ay tatil. Muhtemelen kendi doktoruna gitmiştir oyuncu. Sonra hazırlık çalışması başlıyor İstanbul'da. Bir çıkıyor, bir çıkmıyor, iki çıkıyor, üç çıkmıyor idmanlara. Kasıtlı yapıyor demiyorum, bir problem var" ifadelerini kullandı.
"BEN DEVAM ETMEM”
Asensio'nun süreçte kötü niyetli olmamasına karşın böyle bir oyuncuyla devam edilmemesi gerektiğini söyleyen Dilmen, "Avusturya'ya kampa gidiliyor, Wacker maçında oynuyor, süresi 29 dakika. Sonra Pogon ile oynanıyor 45 dakika, LASK ile oynanıyor süresi 25 dakika. Sonra Avrupa maçları başlıyor 22 dakika, rövanşta 46 dakika, 69 dakika, 63 dakika, Gençlerbirliği maçı 60 dakika, Lyon maçı 18 dakika, Konyaspor maçı 68 dakika adalesi gidiyor. Rizespor 59 dakika. Şimdi şuraya geliyorum; transfer de Konyaspor maçı sonrası bitiyor, ayın 4'ünde. Arkadaş şimdi şu tablo sana ne anlatıyor? Sakatmış, değilmiş hiçbir şey bilmiyorum. Bir tane oyuncu var, 90 dakika bir kere oynayamıyor. İdmanlarda bir var, bir yok. Kötü niyetle yapıyor demiyorum. Şu tabloda CV'si olan bir futbolcuyla ben devam etmem. Bak sadece sakatlık üzerinden gitmiyorum veya dönerim hocaya "Ya bu kadar önemli bir oyuncu neden hazır değil?" derim" şeklinde konuştu.

