Rıdvan Dilmen: "Galatasaray soldan 3 oyuncuyu göndermeli"
RIDVAN DİLMEN YORUMLADI
"GALATASARAY KAZANMALIYDI"
"HOCA KENDİNİ DE SOKACAKTI"
Hoca matematik falan yapmadan normal düzeninde başladı, zemin ve Malatya nedeniyle oynayamıyordu. Hoca neredeyse kendisini bile sokacaktı oyuna. Oyunun son bölümünde Babel'in yanında Donk'u gördük, Luyindama'yı oyuna soktu, duran top için de uzayayım dedi. Sistem falan anlamam dedi, Taylan sen defansın yanında dur, Donk sen de git Babel'in yanına, devamlı kesin dedi. Bu maçta oynayarak pozisyon bulamazsınız, buna hazırlıklı takımlarınız yok sizin.
"BU 11 İLE ÇIKSA NE YAPIYOR DERİZ"
"DERBİ ŞANSI KAYBOLURDU"
"MUSLERA TECRÜBESİ VAR"
"ZEMİN BÖYLEYSE OLUR"
"GALATASARAY İYİ NOKTADA"
Galatasaray'ın oyununu tartışmadan 39 puanına bakacağız, geçen sene ile aynı noktadadır. 2 oyuncu daha aldılar. Santrforsuz oynamak zorunda kaldılar, Babel düşünülmüyordu, iyi ki de gelmiş. Çok iş yaptı.
"ZEMİN AYAKKABIDAN ÖNEMLİ"
"SOLDA FAZLALIK VAR"
Arda Turan 1,5-2 yıldır oynamıyor, kolay değil. Galatasaray'ın solunda Ömer Bayram, Arda, Emre Kılınç, Emre Akbaba, Onyekuru ve Babel oynayabilir. 6 oyuncu fazla. 20 maç kaldı, ekonomik olarak 3'ünü gönder. Fazlalık var. Tıpkı Fenerbahçe'nin belli bölgelerinde fazlalık olduğu gibi. Ekonomi bunu kaldırmaz. En önemli bölgede de, net santrfor yok.
"BU OYUNCULARI BEN ALMADIM Kİ"
Onyekuru neden alındı? Galatasaray ile Onyekuru, hoca ile Onyekuru uydu. Acil bir ihtiyaç mı? Değil. Eğer 2 Emre'den biriyle, Babel ya da Arda ile ayrılıyorsa olabilir. Fatih hoca transferden yakınıyor, 6 tane sol açık almışsın, ben almadım ki!
"İRFAN CAN'I İSTEMESİ DOĞAL"
"BAŞAKŞEHİR 10 + EMRE KILINÇ İSTİYOR"
