Romelu Lukaku: "Beni boykot ettiler"
ROMELU LUKAKU'NUN SÖZLERİ
Fenerbahçe'nin Napoli'den kadrosuna kattığı Romelu Lukaku, Belçika televizyonuna açıklamalarda bulundu. Napoli'de geçen sezon sakatlığı nedeniyle sadece 7 maçta süre bulan deneyimli golcü, bu süreç için, "Hayatımın en kötü yılıydı." dedi.
"EVİME DÖNECEĞİM"
Romelu Lukaku, "Fenerbahçe'de bir sezonluk sözleşme imzaladım, bir sezon da uzatma opsiyonu var. Umarım bu iki başarıyla tamamlayabilirim, ardından evime döneceğim." diye konuştu.
"KENDİME İYİ BAKIYORUM"
Sözlerine devam eden 33 yaşındaki futbolcu, "Yakında tekrar forma gireceğim. Her zaman, milli takım da dahil olmak üzere 2030'a kadar devam etmek istediğimi söyledim. Ondan sonra her şey biter. 40 yaşına kadar futbol oynamayı başaran birçok futbolcu var. Bu bir zihniyet meselesi. Eğer sürekli başkalarını dinlerseniz mutsuz olursunuz ama ben kendimi dikkate alıyorum ve kendime iyi bakıyorum." sözlerini sarf etti.
