Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, artışın sebebini açıkladı!

SPORX AI BAKIŞI
Google News
8

SAĞLIK BAKANI, ARTIŞ İÇİN KONUŞTU

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs vaka sayısında son dönemde olan artış hakkında Hürriyet Gazetesi'nden Ahmet Hakan'a açıklamalarda bulundu.
SAĞLIK BAKANI, ARTIŞ İÇİN KONUŞTU
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla
7

"EN FAZLA ARTIŞ ANKARA'DA"

En ciddi koronavirüs vaka sayısı artışının Ankara'da yaşandığını dile getiren Koca, "Son dönemde artışın en fazla olduğu il Ankara... Konya, Kayseri, Urfa, Mardin, Diyarbakır, Erzurum, Batman, Van, Ağrı da artış yaşanan illerimiz arasında..." dedi.
\
6

MERSİN - MANİSA

Mersin ve Manisa’da da artış var ama bu iki ilimizde durum daha kontrollü...
MERSİN - MANİSA
5

"İSTANBUL'DA CİDDİ ARTIŞ YOK"

İstanbul, şu anda daha kontrollü... İstanbul’da ciddi bir artış yok.
\
4

KONYA - DİYARBAKIR

Konya ve Diyarbakır stabil oldu, aşağı inmesini bekliyoruz.
KONYA - DİYARBAKIR
3

DÜŞÜŞE GEÇEN İLLER

Birkaç gündür Gaziantep, Mardin, Şanlıurfa, Batman düşüşe geçti...
DÜŞÜŞE GEÇEN İLLER
2

"HAREKETLİLİK ARTINCA VAKA DA ARTTI"

Bayramla birlikte hareketlilik artınca vaka sayısı da arttı. Bu artışlara özellikle düğünler, ana kaynak oldu. Düğünler, saatlerce süren bir temas ve yakınlaşma alanı... İşte bu yüzden düğünlerin kısıtlanması ve sınırlandırılması kararı aldık.
\
1

"MASKE VE MESAFEYE ALIŞMALIYIZ"

Bu durumda yapılması gereken iki şey var: Maske ve mesafe... Maske ve mesafe kuralına uyarsak yüzde 90 oranında başarı kazanırız. Maske ve mesafeye alışmamız lazım.

\
Sporx Anasayfasına Dön