Samandıra'da Aziz Yıldırım kanunları
AZİZ YILDIRIM KANUNLARI
Fenerbahçe’de son dönemdeki düzen gitti, adeta ‘Aziz Yıldırım kanunları’ geldi...
DÜĞMEYE BASTI
Taraftarlar Yıldırım’dan gelecek transfer haberlerini beklerken, sarı-lacivertli takımın patronu öncelikle Samandıra'ya kendi dönemindeki düzeni getirmek düğmeye bastı.
SIZINTIYA KARŞI TEDBİR
Yıldırım’ın ilk hedefi Samandıra’dan hiçbir bilginin çıkmaması. Son dönemde oyuncular kendileri için alınan kararları önce sosyal medyadan, ardından ise teknik heyetten alıyordu.
UYARILARA DEVAM EDECEK
Mazbatayı aldıktan sonra kulüpte eski düzeni getirmek için ilk adımı atan Aziz Yıldırım’ın önümüzdeki günlerde de Samandıra’da olacağı ve çalışanlara uyarılarına devam edeceği bildirildi.
BÜYÜK ÖNEM VERİYOR
Seçim öncesinde dernek ziyaretlerinde ‘Fenerbahçe son dönem de ayrıştı, bölündü. Öncelikle eskisi gibi bir arada olmamız gerekiyor. Öncelikle bu sorunu çözmeliyiz. Çünkü şampiyonluklar birlik beraberlikle gelir’ diyerek birlik çağrısı yapan Yıldırım’ın en az kadro kalitesi kadar bu konuyu da önemsediği ifade edildi. [Milliyet]
