Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor

Şenol Güneş: "Tırmanma zamanı"

SPORX AI BAKIŞI
Google News
5

"TIRMANMAMIZ GEREKİYOR"

Adana Demirspor galibiyeti ile zirve yarışına yeniden dahil olan Beşiktaş'ta yüzler gülüyor. Teknik direktör Şenol Güneş, "Taraftara yeni yıl hediyesi oldu. Artık galibiyet serisi yakalayıp, tırmanmamız gerekiyor" dedi.

\
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla
4

ARKASINDA 10 PUAN BIRAKTI

Adana Demirspor maçından önce oynadığı son 5 karşılaşmadan yalnızca bir galibiyet çıkarabilen Beşiktaş, bu periyotta çok değerli 10 puanı arkasında bıraktı.

ARKASINDA 10 PUAN BIRAKTI
3

KORKULAN OLMADI

Yaşanan bu gelişmeler, siyah-beyazlı ekibi zirve yarışından geriye düşürürken, önceki gün oynanan Adana Demirspor mücadelesi çok kritik önem kazanmıştı. Fakat zorlu mücadelede korkulan olmadı.

KORKULAN OLMADI
2

"TARAFTARA YENİ YIL HEDİYESİ"

Beşiktaş, rakibi karşısında 3 puana uzandı. Beşiktaş'ın hocası Şenol Güneş, "Taraftara güzel yeni yıl hediyesi oldu" dedi.
\
1

"GALİBİYET SERİSİ YAKALAMALIYIZ"

Tecrübeli teknik adam, yıl başından sonra her maçın birbirinden kritik olacağının altını çizerken, oyuncularını ise şu sözlerle uyardı: "Kafanızı boşaltıp, gelin. Artık galibiyet berisi yakalayıp, diğer maçlara bakmadan gitmemiz gerekiyor. Ocak-Şubat aylarındaki maçlar ligdeki yerimizi belirleyecek." (Fanatik)

\
Sporx Anasayfasına Dön