Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor

Serdal Adalı: "Beşiktaş, UEFA'dan büyük ceza alacak"

31

BEŞİKTAŞ BAŞKANI SERDAL ADALI KONUŞTU

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, düzenlediği basın toplantısında transferler, ayrılıklar, imzalar, Solskjaer, TFF ve gündeme dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
BEŞİKTAŞ BAŞKANI SERDAL ADALI KONUŞTU
30

"AYRILAN OYUNCULARIN MAAŞLARINI ÖDEDİK"

"Futbol takımımızın psikolojik olarak neredeyse dağıldığı bir dönemde göreve geldik. Sezon başında neredeyse sıfırdan takım yapmak zorunda kaldık. Son 4-5 yılın birçok dosyasını kapattık. Yepyeni bir takım yapmaya çalışırken diğer yandan seneler önce ayrılan oyuncuların bile ödenmemiş maaşlarını, vergilerini, menajerlik ücretlerini ödedik. Geçmişten gelen borçlar için yaptığımız ödemelerle sıfırdan bir takım daha kurulurdu."
\
29

"BEŞİKTAŞ'IN PARASIYLA GÜZEL HAYATLAR..."

"Bu kadro sıfırdan kurulmak zorundaydı. Kaliteli, aidiyet hisseden, kişisel hedefleri bitmemiş oyuncular getirmek durumundaydık. Çok daha genç ve kaliteli kadro oluşturmak zorundaydık. Bu sezon başı tam 25 oyuncuyla yollarımızı ayırdık. Yerlerine bahsettiğimiz kriterlere uyduğunu düşündüğümüz 12 futbolcuyla anlaştık. Her transfer döneminde gönderilmeye çalışılan oyuncu borsası, Beşiktaş'ın kanayan yarasıydı. Kimler gidecek diye bizden başka manşetlere taşınan kaç kulüp vardır bilemiyorum. Bunlar yılların yanlışı, birikimi. Bizi en çok zorlayan, yeni oyuncular için ayıracağımız bütçeyi de azaltmak durumunda kaldık. Kimisiyle zor kimisiyle kolay geçen pazarlıklar oldu. Bazıları oynama şansı bulamamalarına rağmen, umurlarında değil. Beşiktaş'ın parasıyla İstanbul'da güzel hayatları vardı. Kendi hallerine bıraksak memnuniyetle kalırdı. Futbolcu mutlu, menajeri mutlu ama ortada yok, onları buralara alan yöneticiler teknede, yazlıklarında. Beşiktaş taraftarı hariç herkesin keyfi yerinde."
\
Sporx Anasayfasına Dön