Sergen Yalçın'ın hedefi 3'te 3! "İyi başlayıp, iyi bitirelim"
Beşiktaş’ın hocası Sergen Yalçın, Çaykur Rize maçı öncesi oyuncularıyla bir araya gelirken, galibiyet istedi, “İlk üç hafta bizim için çok önemli. Geçen seneki başarımızda takım içindeki olumlu havanın büyük payı vardı. Bu sezon yine kenetlenerek yola çıkmalıyız” dedi
SERGEN YALÇIN'IN HEDEFİ 3'TE 3
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Süper Lig’de 2021-2022 sezonunun açılışında Çaykur Rizespor’la oynayacakları maç öncesi futbolcularıyla bir toplantı gerçekleştirdi.
FUTBOLCULARIYLA TOPLANTI YAPTI
2020-2021 sezonunu çifte kupayla kapatarak tarihi bir başarıya imza attıklarının altını çizen siyah-beyazlı hoca, yeni döneme galibiyetle ve moralli başlamalarının çok önemli olduğunu söyledi.
"İYİ BAŞLAYIP, İYİ BİTİRELİM"
Başarılı bir sezon geçirmeleri dileğinde bulunarak sözlerine başlayan Sergen Yalçın’ın, “iyi başlayıp, iyi bitirelim” sloganıyla yola çıktığı öğrenildi. Geçtiğimiz sezon lige kötü girdiklerini hatırlatan deneyimli hocanın bu kez iyi bir başlangıç yapılmasını istediği bildirildi.

