Sergen Yalçın'ın özel isteği: Mame Diouf
SPORX AI BAKIŞI
Aboubakar ve Cenk’in ayrılığı sonrası iki forvet talep eden çifte kupalı hoca, bunlardan biri için Hatay’dan Mame Diouf’un adını verdi.
5
BEŞİKTAŞ'TA TRANSFER ÇALIŞMASI
Yeni sezona ciddi değişikliklerle girecek olan Beşiktaş'ta, transferlerin büyük bölümünün sezon başı kampına yetiştirilmesi için çaba harcanıyor.
4
SERGEN YALÇIN ADINI VERDİ
Vincent Aboubakar'ın ayrılığı, Cenk Tosun'un da sakatlığı sonrası Everton'a geri dönüşüyle birlikte iki santrfor ihtiyacı doğan siyah-beyazlılarda teknik direktör Sergen Yalçın, istediği golcülerden birinin adını verdi: Mame Diouf..
3
ÇIKIŞ OPSİYONU 1.1 MİLYON EURO
Senegalli golcünün Hatayspor'la olan sözleşmesinde 1 yıl daha opsiyon bulunmasına rağmen, '1.1 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesi de mevcut.
2
İKİNCİ SANTRFOR PLANI
Sergen Yalçın, 33 yaşındaki futbolcuyu ikinci santrfor düşüncesiyle değerlendirecek.
1
38 MAÇTA 19 GOL
Diouf, geçtiğimiz sezon Hatayspor'da 38 maçta 19 gol, 5 asistlik performans sergileyerek tüm dikkatleri üzerine çekmişti. (Sabah)
