Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor

Sergen Yalçın: "Psikolojimiz bozuldu"

SPORX AI BAKIŞI
Açık
Google News
10

SERGEN YALÇIN'DAN AÇIKLAMALAR

Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Samsunspor'u konuk eden Beşiktaş, rakibiyle 1-1 berabere kaldı.  Siyah-Beyazlılar'ın teknik direktörü Sergen Yalçın, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.
SERGEN YALÇIN'DAN AÇIKLAMALAR
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla
9

"PSİKOLOJİMİZ BOZULDU"

"Beşiktaş evinde 3 maçtır kazanamıyor. Oyunda neler eksikti?" sorusuna yanıt veren Sergen Yalçın, "Çok iyi başlamadık ilk 15-20 dakikada. Oyuncular alıştı ve kontrol bize geçti. 20-25 dakikayı çok etkili oynadık. İkinci yarı iyi başladık ve Cengiz'in penaltı golüyle öne geçtik. Takım iyi reaksiyon verir diye düşünüyorduk ama yine bireysel hata maalesef, kendi kendimize gol attık. Psikolojimiz bozuldu. Konsantrasyonumuzu kaybettik. Bir tane daha yiyebilirdik hatta. Üzgünüz." ifadelerini kullandı.

\
8

"OLMAYINCA, OLMUYOR"

Sonuç sebebiyle üzgün olduklarını belirten Yalçın, "Üzgünüz. Kazanmak amacındaydık. Oyuncuların enerjileri iyiydi. Şanssızdık. Olmayınca olmuyor." dedi.
\
Sporx Anasayfasına Dön