Sergen Yalçın: "Yeni bir seri şart"
Beşiktaş’ın hocası Sergen Yalçın, ligde 3-4 günde bir maç oynayacakları çok kritik bir döneme girdiklerinin altını çizdi, “Ocak ve şubat aylarındaki maçlardan en az kayıpla çıkan takımlardan biri lig sonunda şampiyon olacak” dedi.
SERGEN YALÇIN'DAN DURUM DEĞERLENDİRMESİ
Süper Lig’in ilk haftalarındaki olumsuz görüntüsünün aksine son dönemde iyi bir çıkış yakalayan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Sergen Yalçın, daha yeni ayağa kalktıklarını belirterek yapılacak çok işlerinin olduğunu söyledi.
OCAK VE ŞUBAT MAÇLARINA VURGU
Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u 4-0 yendikleri karşılaşmadan sonra hem yardımcılarıyla hem de bazı yöneticilerle durum değerlendirmesi yapan Yalçın’ın, özellikle ocak ve şubat ayında oynanacak maçların altını çizdiği belirlendi.
"HALA İSTEDİĞİMİZ PUANDA DEĞİLİZ"
Siyah-beyazlı hocanın, “Puan kaybetmememiz gereken bazı müsabakalarda aldığımız kötü sonuçlar yüzünden hala istediğimiz puanda değiliz. Bizim arzu ettiğimiz hedefe ulaşmamız için Erzurumspor ile başlayan yeni bir galibiyet serisine daha ihtiyacımız var” dediği öğrenildi. Beşiktaş’ın teknik patronu, Süper Lig’de artık 3-4 günde bir maç oynama döneminin geldiğinin de altını çizdi.

