Spor yazarları F.Bahçe-İstanbulspor maçını yorumladı
9
F.BAHÇE İÇİN NE DEDİLER?
Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda İstanbulspor'u 4-0 yenerek bir üst tura yükselme şansını katladı. Spor yazarları Gürcan Bilgiç, Emre Bol ve İlker Yağcıoğlu Fenerbahçe'yi değerlendirdi. Emre Bol, Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'deki ömrünün uzun olmadığını iddia etti.
8
KONSANTRE SORUNU VARDI
(Gürcan Bilgiç) Kupa maçlarının “deneysel” atmosferi, seyircisiz maça damga vurdu. Fenerbahçe, İstanbulspor karşısında yüzde 70 topa sahip olma oranı ile oynarken, konsantre oranı da yüzde 50'lere gelemedi. İstediler, attılar, orta sahaya hükmettiler ama uzun zamandır maçlardan uzak olmanın acemiliğiyle çok da hata yaptılar. İyi olan, topu kaybettikten sonra hep birlikte kapmak adına enerji üretmeleriydi.
7
TEHDİT YARATAN VAR MI?
(Gürcan Bilgiç) Peki bu kadar rotasyon arasında Ersun Yanal için tehdit yaratan var mıydı? Kimden ne bekliyorsak, o gerçekleşti aslında, Ferdi, Vedat, Deniz üçlüsü, üç asist; üç golle paylaştılar tabelayı. Golleri de kendileri yaptılar, pasları da kendileri oluşturdu. Orta sahanın yardımı veya beklerin bindirmesi var mıydı? Pek göremedik.

