Spor yazarlarından Antalyaspor-Galatasaray yorumu!
SPORX AI BAKIŞI
Açık
28
PEREIRA'NIN TAM TERSİ(İLKER YASİN)
Rize maçında 1-0 öndeyken 1-1’e, Beşiktaş maçında 0-1’e ve dün de 2-0’dan az kalsın 2-2’ye gidecek maçlarla ilgili yorumum: Tudor öne gitmekten arkayı kapamayı unutuyor. Yani geçtiğimiz yıllarda Fenerbahçe hocası Pereira’ya yaptığımız eleştirinin tam tersini Tudor için yapabiliriz. 3-4-2-1 veya 3-4-2-2 sistemleri, ne yaparsan yap İngilizlerin büyük hocaları ‘taktikler maç kazandırmaz’ der.
27
TUDOR NE İSTİYOR?
Yönetimin tam itimatla göreve getirdiği Tudor ile futbolcular arasındaki güven duygusu sağlam mı? Sneijder nerede? De Jong sakat mı? Galatasaray’ı yıllardır şampiyonluk ve kupalara abone edenler, Hakanlar, Selçuklar gidiyor mu?
Tudor ne istiyor? Galatasaray çarpışan bir takım olamaz. Çarpışanlara karşı oynayan ve yıldızlarıyla fark yaratan bir takımdır bir asırdır Galatasaray. Herkes ona tedbir alır.
26
TUDOR KENDİNE OYNUYOR
90 artı 6’da Eren’in golü Tudor hakkında oluşan şüpheleri silemez. 2-0’dan 2-2’ye maç veren bir takımın hocası G.Saray’da her zaman sorgulanır. Eren Derdiyok, Tudor’un dün can kurtaran simidi olmuştur. Galatasaray yönetiminin ne düşündüğünü bilemem ama geride kalan haftalar içindeki yorumumuz Tudor’un kendine daha çok oynayan bir teknik adam olduğu yönündedir. Galatasaray’ın şu andaki futbolcuları Tudor’a güven duymuyor. Sneijder, Hakan Balta, Selçuk, Tolga, kenarlarda Yasin, Carole, Tudor’un önümüzdeki sezon için yaptığı planlamaların içinde olmayacaklarını düşünüyor. Böyle bir ortam içinde Tudor kendisi için günlük değil takım için mevsimlik düşünse ve bu yıl şu andaki oyuncularla sezonu en ideal yerde bitirse çok daha mantıklı olur. Ama Tudor G.Saray kadar kendine de oynuyor.
