Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor

Spor yazarlarından Beşiktaş yorumları

16

YAZARLARDAN BEŞİKTAŞ YORUMLARI

Spor yazarları, Beşiktaş'ın Aytemiz Alanyaspor ile 3-3 berabere kaldığı mücadeleyi yorumladı. Paragraf sonunda ismi verilen gazeteleri satın alarak yazar görüşlerinin tamamını okuyabilirsiniz.

YAZARLARDAN BEŞİKTAŞ YORUMLARI
15

"HAKEM KÖTÜ DEĞİL, ÇOK KÖTÜ"

ERMAN TOROĞLU: Bu kadar fazla mahkum oynarsan kendi kalene de gol atarsın, penaltı da yaparsın. Defans geri gide gide kalecinin önüne geldi. Ersin bile bir ara yere yattı ki "Takımım dinlensin" dedi. Hakem nasıldı derseniz; kötü değildi, çok kötüydü... Bazı yerde kart kullandı, bazı yerde aynı pozisyonda kart kullanmadı. Rahat havalarda maç idare edeyim diyor, pozisyonlara uzak kalıyor. Aslında rahat değil ama o havalarda geziyor. (SABAH)

\
14

"TORPİLLİ BİR HAKEM"

AHMET ÇAKAR: Hakem Yasin Kol çok kötü maç yönetti. Verdiği ve vermediği kartlarla acemi bir görüntü sergiledi. Kırmızı kartla oyundan attığı Emrecan'a verdiği ilk sarı kart kesinlikle yanlış. Tayfur'un ikinci sarıdan oyundan atılması gerekiyordu. Yine ilk yarıda Weghorst gole giderken Alanya defansı tarafından durduruldu, Alanyalı oyuncuyu atması gerekirken faulü ters veren Kol, üstüne Weghorst'a sarı kart gösterdi. Torpilli bir hakem olduğu belli. Yazık. (SABAH)

\
Sporx Anasayfasına Dön