Spor yazarlarından Beşiktaş yorumları!
6
SPOR YAZARLARINDAN BEŞİKTAŞ YORUMLARI
Spor yazarları, Beşiktaş'ın UEFA Konferans Ligi 2.Tur rövanş maçında deplasmanda Tirana'yı 2-0 mağlup ettiği maçı değerlendirdi.
5
UĞUR MELEKE: ''14 OYUNCUYLA TURU ALDI"
"Üç İstanbul büyüğü içinde bu turda kâğıt üzerinde en eksik kulübe Beşiktaş'ındı. Salı akşamı Fenerbahçe kulübesinde Dzeko, Kent, Szymanski, çarşamba sarı kırmızılı yedek bankında Bakambu, Yunus, Kaan gibi oyuncular oturuyorlardı. Ancak Şenol Güneş her iki maçta da kısıtlı sayılabilecek kulübesinden çok iyi verim aldı. İlk maçta kritik golü 2005’li Semih, dün de stoper Amartey attılar. Onana da aldığı dakikaları olumlu kullandı. Beşiktaş elbette eksik oyuncularını arıyor, Şenol Güneş tabii ki Ghezzal’den, Cenk’ten, Rebic’ten faydalanmak ister. Hatta transfer de ister. Ama Güneş’in bu turda elindeki 14-15 oyuncudan aldığı verimi de tebrik etmek lazım." (Hürriyet)
4
TURGAY DEMİR: "KARTAL YÜKSEKLERDE"
''Konu Avrupa arenası olunca tur atlamak çok önemli ve bunu iki galibiyetle yapmak da ülke puanına katkı anlamında ayrıca önemli. Beşiktaş hem turu aldı, hem de ülke puanına katkı yaptı. Güneş elindeki kadroyu çok iyi değerlendiren bir teknik adam. Mert, Gedson, Hadjiahmedovic, Salih, Aboubakar, Masuaku, Colley, Roiser (Onur) şimdilik iskeletin ana unsurları. İki maçta da Güneş aynı sistemle oynadı ve kimin, hangi şartlarda ne verebileceğini ölçtü, biçti. Ghezzal, Cenk Tosun, Amertey, Rebic, Onana ve bir de sürpriz transferin gelmesiyle forma rekabeti artarken Şenol Güneş'in istediği alternatifli kadro da oluşmuş, olacak. Kartal, bu sezon Avrupa'da yüksekten uçacak gibi görünüyor.'' (Fotomaç)
