Spor yazarlarından Fenerbahçe - Galatasaray maçı öncesi değerlendirmeler
18
YAZARLARIN DERBİ GÖRÜŞLERİ
Süper Lig'in 23. haftasında oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray karşılaşması öncesinde yazarların görüşlerini bir araya getirdik.
17
"ERSUN YANAL'DA BASKI VAR"
(MEHMET DEMİRKOL) İki teknik direktöre sorsan, 'Kim mutlaka sahada olsun?' desen, Ersun Yanal, 'Gustavo olsun, gerisini düşüneyim' der. Fatih Terim, -Muslera'yı dışarda bırakıyorum- ''Lemina' der. Bu iki oyuncu olmayınca, bu teknik direktörlerin maçı oldu, oyunculardan ziyade. Emre'nin yerine birini koyarsın oraya. Emre etkisi vermeyebilir ama o günlük başkasını koyarsın. Lemina'nın yerine başkasını koymak için her yeri değiştirmek gerekiyor. Ersun Yanal, '20 küsur yıl sonra kaybeden' hoca olmak istemeyebilir. Böyle bir baskı var. Bir gün bunun bitmesi Fenerbahçe açısından esasında orta ve uzun vadede yararlı olacak. Çünkü elde bir tek bu kaldı. Bunun üzerinden dönüyor her şey.
16
"ERSUN YANAL GİDER"
(RIDVAN DİLMEN) Bir gerçek var ki Fenerbahçe, Galatasaray maçını kaybederse Ersun Hoca falan gider. Fenerbahçe, Galatasaray'ı yenemezse yüzde 50 gider. Fenerbahçe, Galatasaray'ı yenerse sezon sonuna kadar kalır. Bu kadar net. Temennim mi değil ama düşüncem bu, gerçek bu.

