Spor yazarlarından Trabzonspor-Kayserispor maçı değerlendirmesi
9
YAZARLARDAN MAÇ DEĞERLENDİRMESİ
Spor yazarları, Trabzonspor'un sahasında Kayserispor'u 1-0 mağlup ettiği maç sonrası değerlendirmelerde bulundu. Yazıların tamamın ı, paragraf sonunda adı verilen gazetelerden bulabilirsiniz.
8
"NWAKAEME SİHİR YAPTI"
Visca dışında kıpırdanan bir Trabzonlu yoktu sahada. Ta ki Nwakaeme oyuna girene kadar! 87 dakika boyunca sahada olmayan sihri yine tek bir hareketiyle yarattı Nijeryalı sanatçı... Bordo-mavililer uzun bir sezon oynuyorlar, farkındayım. 5 Ağustos’ta Molde maçı ile açtıkları sezonu 26 Mayıs’ta 48’inci müsabakayı oynayarak bitirme hedefindeler. Bu uzun sezona uygun derin de bir kadroları var, ancak özellikle Nisan ayında vitesi düşen oyuncu sayıları fazla. (Uğur Meleke/Hürriyet)
7
"İNCE İŞÇİLİK"
Trabzon açısından sorun hücumda bekleri ceza sahasına yaklaştırmamaları. Asıl problem de Visca ve Bakasetas bu kadar markajda kalmışken, başta Abdülkadir olmak üzere ince işleri yapacak oyuncuların bunları denemekten dahi imtina etmesi oldu. Rakip iyi savunma yaparken hücum yönünü uzun pas ya da yüksek tempoyla değiştirmek ya da ince işçilikleri iyi yapmak: Nwakaeme oyuna girene kadar iyi yapamadılar. Onun şahane pasında Cornelius’un yüksek soğukkanlılıkla topu göğsüyle indirişi işi değiştirdi. (Mehmet Demirkol/Fanatik)

