Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor

Tarih yazan kadın sporcularımız Marvel karakteri olsa, kim olurdu?

SPORX AI BAKIŞI
Google News
9

Ayşe Begüm Onbaşı / Captain Marvel

Haziran 2016'da, 14. Dünya Aerobik Jimnastik Şampiyonası'nda 15-17 yaş kategorisinde altın madalya kazanan 2001 doğumlu jimnastikçimiz Ayşe Begüm Onbaşı için "uçan" kahramanlardan bir başkası düşünülemezdi. Mindere çıktığında elastikliğiyle kendine hayran bırakan Ayşe Begüm, havada yaptığı hareketleriyle de adeta "uçuyor" hissini yaşatıyor.
Ayşe Begüm Onbaşı / Captain Marvel
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla
8

Çağla Büyükakçay / Misty Knight

WTA Turnuvası’nı kazanan ilk Türk Tenisçi olan Çağla Büyükakçay, teniste ülkemizi en yüksek seviyede temsil eden kadın sporcu olarak tarihe geçti. Raketini "bir silah" gibi kullanan ve güçlü vuruşlarıyla parlayan Çağla, bu anlamda "silahını" kusursuz kullanmasıyla nam salan Misty Knight ile benzerlik taşır.
Çağla Büyükakçay / Misty Knight
7

Filenin Sultanları / X-23

Hız, etkinlik ve sonlandırma! Her şampiyonada bizlere bambaşka heyecanlar yaşatan Kadın Voleybol Takımımızın her biri bu özellikleriyle bizim için birer "X-23". Hep zafer, hep ülkemizi gururlandırma peşinde olan Sultanlar, 2003 yılında Türkiye’de düzenlenen Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda gümüş madalya kazanırken, 2012’deki şampiyonada ise bronz madalya uzandı.
Filenin Sultanları / X-23
Sporx Anasayfasına Dön