Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor

Tarık Biberovic: "Fenerbahçe'de kalmak doğru bir karardı"

SPORX AI BAKIŞI
Açık
Google News
5

TARIK BIBEROVIC AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Fenerbahçe Beko forması giyen Tarık Biberovic, Panathinaikos maçı öncesinde Yunan basınından Sport24'e açıklamalarda bulundu.

TARIK BIBEROVIC AÇIKLAMALARDA BULUNDU
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla
4

"2. EUROLEAGUE ŞAMPİYONLUĞUNU İSTİYORUM"

"İkinci EuroLeague şampiyonluğunu istiyorum. Bu yıl benim için kişisel olarak çok daha büyük bir meydan okuma var. Çünkü rolüm geçen yıla göre daha önemli, daha fazla sorumluluk hissediyorum.  Ne yazık ki sezona istediğim gibi başlamadım. Bazı sağlık sorunlarım oldu. Ama şimdi kendimi gerçekten iyi hissediyorum. Dürüst olmam gerekirse; bu yıl kişisel olarak daha hırslıyım. Motivasyon konusunda, kariyerimde olabileceğim en iyi seviyede olmak istiyorum. Gerçekten çok iyi ve saygın bir kariyere sahip olmak istiyorum. Ve kendimin en iyi versiyonu olacağım."

\
3

“GERÇEKTE KİM OLDUĞUMUZU HATIRLATTIK”

"Son şampiyon olarak, her takımın sizi yenmek istediğini hissediyor musunuz?"

Tarık Biberovic: "Tabii ki hissediyoruz. Son şampiyona karşı oynadığınız zaman, onların durumu ne olursa olsun önemli değil. Sezon başında iyi olmadığımız ve 3-5 dereceyle başladığımız dönemde kötü oynadığımız için kimse bizi küçümsemedi. Biz şampiyonduk ve bunu hissediyorduk. Herkesin sahaya bizi yenmek için geldiğini fark ettiğimizde, herkese gerçekte kim olduğumuzu hatırlatmak zorunda kaldık. Biz EuroLeague şampiyonuyuz."

“GERÇEKTE KİM OLDUĞUMUZU HATIRLATTIK”
Sporx Anasayfasına Dön