Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor

Tudor, Negredo ve Soldado'yu istemedi; "Gomis'i alın" dedi

SPORX AI BAKIŞI
Google News
12

TAKIMDAŞLIK RUHU ÖN PLANA ÇIKTI

Kadrosunu yeniden inşa eden Galatasaray’da takıma katılan oyuncuların yeteneklerinin yanı sıra takımdaşlığı ön planda tutan ve karakterlerine de tam puan futbolcuların tercih edilmesi Tudor’un, Başkan Dursun Özbek ve yönetimin takdirini kazanmasını sağladı.
TAKIMDAŞLIK RUHU ÖN PLANA ÇIKTI
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla
11

SORUNLU FUTBOLCU İSTEMEDİ!

Bunda ise Tudor’un Mayıs ayında açık ve net şekilde “ Sorunlu futbolcu istemiyorum” ifadesi ve gündemde olan oyuncular ile alakalı Sportif Direktör Cenk Ergün ve ekibinin yaptığı detaylı araştırma başrol oynadı.
SORUNLU FUTBOLCU İSTEMEDİ!
10

DİSİPLİNSİZ FUTBOLCULARI GÖNDERDİ

Galatasaray’da Tudor’un isteği ile önce takım içinde bütünlüğü bozan isimler temizlendi. Hırvat teknik adamın disiplin sorunu yaşadıklarına inanıp tavır, davranışlarını beğenmediği Bruma, Cavanda, De Jong ve Sneijder gibi oyuncular gönderildi.
DİSİPLİNSİZ FUTBOLCULARI GÖNDERDİ
Sporx Anasayfasına Dön