"UEFA'da olsa gözünün yaşına bakılmaz"
"UEFA GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMAZ!"
Sabah Spor yazarları Ahmet Çakar, Levent Tüzemen ve Gürcan Bilgiç, Süper Lig’de haftanın analizini Serbest Kürsü’de yaptı
"SORUN SIKIŞIK TRAFİK"
Ligde haftalar geçiyor ama büyük takımlar kötü futbollarına devam ediyor. Aynı zamanda sürekli sakatlıklar çoğalıyor. Şampiyonluk yarışına dair genel bir yorum alabilir miyiz?
LEVENT TÜZEMEN: 3 büyük takım da lig ve Avrupa kulvarında yoğun maçlar oynuyor. Ayrıca bu takımların yabancı oyuncuları da milli maçlar için ülkelerine gidiyor. Sıkışık trafikte ciddi sakatlık problemleri yaşanırken 3 günde bir maç oynama alışkanlığı olmayan oyuncular zihinsel kopukluklar yaşıyor. Beşiktaş yaşlı bir kadro olmanın sancılarını çekiyor, G.Saray sakatlıklara takılıyor, F.Bahçe de yeni oyuncularının birbirlerini yeterince tanımamasının sıkıntısını yaşıyor. 3 takımın gerçek performansı devre arası yapacakları transferlerden sonra şekillenecek. Ayrıca Avrupa'da devam edip etmeyecekleri lig yarışı için belirleyici olacak.
"GALATASARAY, İKİNCİ FAVORİ"
AHMET ÇAKAR: Her şeye rağmen G.Saray, Başakşehir'den sonra yarışta favori. Görünen o ki F.Bahçe yarışın dışında kaldı. Beşiktaş ise bizleri her hafta şaşırtmaya devam ediyor. İyi bir kadrosu olmasına rağmen kayıplar çok arttı.
