Uğur Meleke'den Tudor ve Güneş değerlendirmesi
SPORX AI BAKIŞI
Spor yazarı ve yorumcusu Uğur Meleke, Süper Lig'de oynanacak Beşiktaş - Galatasaray derbisi öncesi iki takım için dikkat çekici değerlendirmelerde bulundu. (HÜRRİYET)
12
GÜNEŞ & PEPE, TUDOR & ANCELOTTİ
İşte Uğur Meleke'nin Şenol Güneş & Guardiola, Tudor & Ancelotti örneklerini verdiği dikkat çeken sözleri...
11
MALATYA'DA OYUNA STOPER ALDI
Malatya’da bulutlu bir cumartesi akşamı. Ligin kritik maçında son 15’e golsüz giriliyor, Beşiktaş üst üste 2. beraberliğe doğru ilerliyordu. O sırada stoper Necip sakatlandı, Güneş dönüp kulübeye baktı. Kulübede Lens-Orkan-Fatih oturuyorlardı. Tabela kalktı, oyuna bir stoper, Fatih girdi. Fatih iyi bir oyun çıkardı ve Beşiktaş maçı gol yemeden tamamladı.
10
GÜNEŞ BASİT GERÇEĞİ ISKALADI
Yalnız sanırım Güneş o anda basit bir gerçeği ıskaladı: Beşiktaş, Malatya’da da kazanamazsa, derbiye 6 puanlık farkla girecekti. Bu, onun son değişiklik hakkıydı ama üçlü defansa dönmeyi, oyuna Lens ya da Orkan’ı sokmayı düşünmeyip skoru koruma odaklı bir değişiklik yapmayı tercih etti.
