Valerien Ismael'in yönetimden Vida talebi
Beşiktaş'ın yeni hocası Valerien Ismael, futbolcularla ilgili görüşlerini yönetime bildirmeye başladı. Siyah beyazlı yönetimin, Ismael’in raporu üzerine yeni sözleşme teklifinde bulunduğu Vida, “Benim seviyemdeki oyuncular Avrupa’da yılda 3-4 milyon Euro alıyor ancak ben Beşiktaş’ın içinde bulunduğu durum nedeniyle 2 milyon Euro istiyorum” dedi. Yönetim ise 1.5 milyon Euro önerdi.
6
ISMAEL, YÖNETİME BİLDİRMEYE BAŞLADI
Beşiktaş’ta, 25 Mart’ta teknik direktörlük görevine getirilen Valerien Ismael, oyuncularla ilgili görüşlerini yönetime bildirmeye başladı.
5
ISMAEL'DEN VIDA TALEBİ
İlk etapta sezon sonu sözleşmeleri bitecek futbolcular hakkında rapor hazırlayan Ismael, Hırvat stoper Domagoj Vida’nın mutlaka takımda tutulmasını istedi. 32 yaşındaki Vida’nın sahadaki başarılı performansının yanı sıra profesyönelliği ile de takıma büyük katkı yaptığını ifade eden Fransız çalıştırıcı, ayrılması durumunda aynı standartlarda oyuncu bulmanın zor olacağını ifade etti.
4
VIDA İLE GÖRÜŞÜP, ŞARTLARINI SORDULAR
Başkan Ahmet Nur Çebi ve Futbol şube sorumlusu Emre Kocadağ, Ismael’in bu raporu üzerine Vida ile görüşüp, şartlarını sordu.

