Vitor Pereira: "Yedek değil, 11'de oynayacak isimler istiyorum"
Takıma takviye yapmak isteyen ancak FFP nedeniyle zorlanan Fenerbahçe yönetiminin, transfer stratejisini belli oldu.
FFP, YÖNETİMİN ELİNİ KOLUNU BAĞLIYOR
Teknik Direktör Vitor Pereira'nın raporu doğrultusunda kanat, forvet ve sağ bek transferiyle kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'de UEFA ile yapılan Finansal Fair-Play (FFP) anlaşması, yönetimin elini kolunu bağlıyor.
BONSERVİSİ ELİNDE VEYA KİRALIK...
Samatta'nın satın alma opsiyonunun ilk taksiti olan 2 milyon Euro'nun ödenmesi bile yönetimi zorluyor. Yeni transfer için bonservis geliri elde etmesi gereken sarı-lacivertliler bonservisi elinde olan veya kiralık oyuncuları tercih edecek.
TEKLİF GELMİYOR
Kadroda düşünülmeyen oyuncuları satarak ya da kiralık göndererek gelir elde etmeyi hedefleyen yönetim teklif gelmemesi nedeniyle sıkıntılı.
SZALAI'NİN GÖNDERİLMESİ DÜŞÜNÜLMÜYOR
Bazı oyuncular yüksek yıllık ücretleri nedeniyle gitmek istemiyor. Satılabilecek ilk isim Szalai olsa da Macar stoperin gönderilmesi düşünülmüyor.
ÇÖZÜMÜ TAKIM İÇİNDE ARAYACAK
Takviye yapılamazsa Pereira, çözümü takım içinde arayacak. Sangare'nin alternatifsiz kalması nedeniyle Ozan Tufan sağ beke çekilecek.
"YEDEK İSTEMİYORUM"
Pereira, yönetimle transfer zirvesinde bir araya geldi. Portekizli hoca yapılacak transferlerin ilk 11'de oynayabilecek kalitede olmasını isterken “Rotasyon oyuncusu olmaz. Bize güç katmalı” dedi ve Avrupa Ligi ön eleme maçına kadar takviyelerin gerçekleştirilmesini talep etti. İstanbul'da henüz ev tutmayan Pereira, yardımcıları ile beraber günün büyük bölümünü Samandıra'daki odasında çalışarak geçiriyor. Portekizli çalıştırıcı ve yardımcıları yurtdışındaki ikinci etap kamp çalışmalarının ardından kendilerine ev bakacak. (Sözcü/İrfan Yirmibeş)
DİREKT 11'DE OYNASINLAR
SANTRFOR VE SOL BEK İÇİN GÖRÜŞME VAR
