Yazarlardan Fenerbahçe yorumları
YAZARLARDAN FENERBAHÇE YORUMLARI
Spor yazarları Fenerbahçe'nin Rizespor'u 3-1 mağlup ettiği maçı ve Emre Belözoğlu'nun vedasını değerlendirdi. Burada kullanılan yazıların tamamını, gazeteleri satın alarak ya da gazetelerin internet sitelerinden okuyabilirsiniz.
GÜRCAN BİLGİÇ: "KAPANAN DEVİR"
Emre Belözoğlu gibi büyük bir karakteri, formasıyla son kez gördük dün... Sakatlar, eksikler veya başka nedenler… Ne düşünürseniz düşünün takımına sahip çıkan bir kaptan olmanın ötesine geçecek artık. Tek başına fark yarattığı 60 küsur dakikada penaltıyı yaptırması da atması da bir yana, en yaşlının (Emre), en gence (Ömer Faruk) kaptanlık bandını takmasına da şahit olduk. Kapanan devir, başlayacak yeni çağ için yeni bir kahraman- karakter yaratıyordu. Büyük futbolcu olarak, kariyeri ve duruşuyla hep hatırlanacak. Oynadığı her takımın hedefi olması, her sezon kupalar için soyunan bir kadroda yer alması ve bunların parçası olmayı başarması inanılmaz. Üç büyük ligde oynamanın getirdiği birikimi, Türkiye'de Fenerbahçe için özlenen resme dönüştürmek için kolları sıvayacak şimdi. Ne heyecan bitti, ne de iddia. (SABAH)
ÖMER ÜRÜNDÜL: "DEĞİŞİK BİR IŞIK GÖRDÜM"
Ömer Faruk'un daha çok pişmesi gerekiyor. Ferdi, kopuk kopuk oynama alışkanlığını mutlaka bırakmalı. Allahyar ise değişik bir tip… Hareketli, topla rakip arasına iyi giriyor. Eğer direkt forma giyecek bir takıma gönderilip sürekli oynarsa ben bir ışık gördüm. Dün gece Emre Belözoğlu faal futbolculuk yaşamını noktaladı. Bir de gol atması güzel oldu. Emre Belözoğlu büyük başarılarla dolu bir kariyere sahip. Bunların içinden bana göre en önemli iki tanesi 2000'de G.Saray'ın kazandığı UEFA Kupası, 2002'deki dünya 3.'lüğü…Bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum. (SABAH)

