Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor

Yazarlardan Pereira yorumu: "Büyük düşünmüyorsan Fenerbahçe'de işin ne?"

7

YAZARLARDAN YORUMLAR

UEFA Avrupa Ligi’nde konuk ettiği Royal Antwerp ile 2-2 berabere kalarak gruptan çıkma şansını iyice zora sokan Fenerbahçe’de maç sonrası konuşulan 2 olay vardı... Birincisi, bir dünya markası olan Mesut Özil’in 66. dakikada oyundan çıkarılmasına sinirlenerek yerdeki su şişesini tekmelemesi; ikincisi ise teknik direktör Vitor Pereira’nın basın toplantısında söylediği ‘Bu takımla Avrupa Ligi şampiyonluğunu aklınıza dahi getirmeyin’ anlamına gelen sözleriydi. Fenerbahçe taraftarlarının en çok tartıştığı bu konuları Hürriyet yazarları değerlendirdi.

YAZARLARDAN YORUMLAR
6

"HEDEF AVRUPA LİGİ OLSAYDI ZATEN SEN OLMAZDIN "

UĞUR MELEKE: Zaten beklenti ondan UEFA Avrupa Ligi kupasını kazanması değil ki! Kendisinin yarı bütçesindeki bir takıma karşı topa en azından rakibinden fazla sahip olacak cesareti göstermesi. 14 resmi maçın birinde, bir dakika olsun ezberini bozabilmesi. Ekstra bir hücumcuyu sahada tutabilmesi. Bir stoper ya da bir merkez orta saha çıkarıp bir forvet sokabilmesi. Yapamadığı şey bu... Ayrıca Fenerbahçe’nin kupa kazanacak bir kadrosu olsaydı zaten teknik direktör olarak onu göreve getirmezlerdi, içi rahat olabilir.

\
5

"BÜYÜK HAYALLERİ OLANLAR BÜYÜK BAŞARILARA ULAŞIR"

GÜNTEKİN ONAY: Vitor Pereira realist yaklaşmış. Ancak unutmamak lazım ki 'büyük hayalleri olanlar büyük başarılara ulaşır.' 2000 yılında Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazanacağını kim öngörebilirdi? Ayrıca Real Madrid'e 2007-8 sezonunda müthiş bir şampiyonluk yaşatan Bernd Schuster'in bir sonraki sezon El Clasico öncesi "Bu Barcelona'yı Camp Nou'da yenmemiz imkansız" deyince kovulduğunu da hatırlıyoruz. (Schuster'in yerine Juande Ramos getirilmiş ve o da maçı 2-0 kaybetmişti). Fenerbahçe hiçbir zaman, koşullar ne olursa olsun kaybetmeyi kabul etmez ve her zaman vizyonu ve misyonu kupalardır. Sen büyük düşünmüyorsan Fenerbahçe'de işin ne!

\
Sporx Anasayfasına Dön