Yazarlardan yabancı hakem yorumu!
5
YAZARLARDAN YORUMLAR
Sabah spor yazarları, Murat Özbostan'ın "Önümüzde yoğun bir maç temposu ve derbiler var. Yabancı hakem tartışması bitmiyor. Derbiler için yabancı gelmeli mi?" sorusunu yanıtladı.

4
"TFF KAPILARI ARDINA KADAR AÇTI"
LEVENT TÜZEMEN: "TFF, Vincic'i getirerek yabancı hakem konusunda kapıları ardına kadar açtı. Derbilerde TFF artık geri adım atmamalı, yabancı hakemleri getirmeli. Sadece Vincic ile yabancı hakem uygulaması sınırlı kalırsa o zaman TFF, tarafsızlığını yitirdiğini ilan etmiş olur."

3
"MADEM DERBİYE YABANCI HAKEM GETİRDİN..."
AHMET ÇAKAR: "Yabancı hakem dediler, F.Bahçe'nin Glasgow'da elenmesinin temel nedeni, bir yabancı hakem. Norveçli Eskas, Mert Hakan'a yapılan penaltıyı veremedi. Gelelim bizim ligimizdeki yabancı hakem uygulamasına... Madem G.Saray-F.Bahçe maçına yabancı hakem getirdin, sezon sonuna kadar oynanacak derbilerde de hakkaniyet kuralı uyarınca yabancı hakem getirmelisin. Gelecek sezon başında da dersin ki "Bu ülkeye yabancı hakem bir daha gelmeyecek" ya da "Derbilere yabancı hakemler gelecek". "O uygulama bir maça özeldi, bir daha gelmeyecek" demek, futbolun kafasına göre yönetilmesi demek ki bu kabul görmez."
