Yunan basını: "Bu utanç verici! Türkler..."
Beşiktaş'ın Olympiakos'u 4-1 yenerek çeyrek finale çıkması Yunan basınında geniş yer kapladı.
YUNAN BASINI: "UTANÇ VERİCİ! TÜRKLER..."
Yunanistan basınında yer alan haberlerde, Beşiktaş'ın 10 kişi kalmasına rağmen turu geçen taraf olmasına dikkat çekilirken, mağlubiyetin faturası, siyah-beyazlılar karşısında iki maçta da hatalı goller yiyen Olympiakos kalecisi Nicola Leali'ye kesildi.
"UTANÇ VERİCİ"
Yunanistan'ın önemli gazetelerinden Newsit maç manşetine "Utanç verici" diye yazarken 4. Golden sonra gelen Sirtaki için ise "Türkler haklı galibiyetini Sirtaki çalarak kutladı" diye yazdı.
KALECİ LEALİ HEDEFTE! "SİRTAKİ..."
Bir diğer Yunan gazetesi olan Ethnos ise "Yaralı Beşiktaş Olympiakos'a izin vermedi" manşetini atarken. Beşiktaş'ın 10 kişi kalmasına rağmen oyundan hiç kopmadığını ve Olympiakos kalecisi Leali sayesinde maçı 4-1 kazandığını yazan gazete "Olympiakos kaynağı buldu ama suyu içemedi" diye de yazdı.
