Zeljko Obradovic, İstanbul'a döndü
10
DEV GÖRÜŞME ÖNCESİ 8 ŞİFRE!
Fenerbahçe ve Zeljko Obradovic'in görüşmesi öncesi yaşananlar ve her iki tarafın istekleri ortaya çıktı. SDNA.gr'ın haberine göre; tüm Avrupa basketbolunun merakla beklediği görüşme öncesi yaşananlar ve iki taraf arasındaki fikir ayrılıkları şöyle:
9
OBRA, BELGRAD'DA BOŞ DURMADI
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, koronavirüs pandemisi nedeniyle takım bütçesini düşürmeyi düşündüğünü Obradovic'e iletti. Obradovic, Ali Koç ile yaptığı görüşmenin ardından Belgrad'a gitti ve burada gelecek sezon ile ilgili düşüncelerini ve planlamalarını yaptı.
8
OBRADOVIC, TÜM PLANLARINI YAPTI
Zeljko Obradovic, Belgrad'da geçirdiği karantina süresince ailesiyle zaman geçirdi ve geleceğiyle ilgili tüm senaryoları ele aldı. Menajeriyle de bu süreçte sık sık görüşmeler yapan Obradovic, Fenerbahçe'den alacağı alternatif cevaplara göre planlamalarını hazırladı.

