Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Google News

Galatasaray beklemede: Can Uzun ve Bruno Fernandes!

SPORX AI BAKIŞI
Açık
Son şampiyon Galatasaray'da hedef üst üste beş şampiyonluk elde etmek ve Fatih Terim döneminin rekorunu kırmak. Bu bağlamda mevcut kadrosunu büyük oranda koruyan sarı kırmızılılar orta sahaya takviye yapacak. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla OKAN BURUK İSTİYOR

Öne çıkan isimler ise Can Uzun ile Bruno Fernandes. Teknik direktör Okan Buruk özellikle millî takım forması da giyen Can'ı kadrosunda görmek istiyor.

Ancak kulübü Eintracht Frankfurt görüşmelerin başından bu yana mukavelesinde yazan 60 milyon euro'luk serbest kalma bedelini istiyor. Alman ekibi, 50 milyon euro inmeye de sıcak bakmaya başladı.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
40 MİLYON EURO

Sarı kırmızılı yönetim ise oyuncunun da Galatasaray isteğini masaya koyarak rakamı daha da aşağı çekmeye çalışıyor. Gözden çıkarılan bonservis bedeli 40 milyon avro civarında. Alternatif olarak ise Bruno Fernandes düşünülüyor.

GALATASARAY'A SICAK BAKIYOR

Portekiz Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda bulunan tecrübeli oyuncu için turnuvanın sona ermesi bekleniyor. Başka taliplerin de olduğu Fernandes kulüplerin anlaşması durumunda Galatasaray forması giymeye sıcak bakıyor. Dünya Kupası'nın ardından sıkı pazarlıklar başlayacak.

OKAN BURUK DEVREDE

Can Uzun transferinde teknik direktör Okan Buruk da devreye giriyor. Buruk, genç oyuncu ile ilgili plan ve projelerini anlatıp ailesi koyu Galatasaraylı olan gurbetçi ismi bitirmeye çalışıyor. 

 





Haber; Türkiye
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön