Geri
Ýleri
Galatasaray'da son vuruþ krizi!
Sezon baþýnda Þampiyonlar Ligi'nde 'en az çeyrek final' hedefiyle yola çýkan Galatasaray; bu yüzden kadrosunu Victor Osimhen, Leroy Sane, Ýlkay Gündoðan gibi yüksek profilli yýldýzlarla donattý. Ancak üst üste US Gilloise ve Monaco'ya boyun eðerek hayal kýrýklýðý yaþattý.
Devler Ligi'nde 23 net pozisyon bulan sarý-kýrmýzýlýlar, kaçýrdýklarýyla 'yok artýk' dedirtti. Bu süreçte aðlarý sadece 8 kez sarsabilen sarý kýrmýzýlýlar, tam 15 gol pozisyonundan yaralanamadý.
--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
SAÇBAÞ YOLDURDUUðurcan Çakýr kalesinde devleþmesine raðmen iki maçta da ikinci yarýlarda rakiplerine teslim olan Galatasaray'ýn, son vuruþlardaki eksikleri dikkat çekti. Galatasaray ile Devler Ligi'nde fileleri 6 kez bulsa da Osimhen 7 gol giriþiminden yaralanamadý. Partneri Barýþ Alper Yýlmaz 4 kez çimleri döverken Ýlkay 2, Sanchez ile Yunus Akgün de 1'er defa saçbaþ yoldurdu.
YÜZDE 19 KARAVANA
Galatasaray, bu sezon lig ve Avrupa'da 21 maça çýkarken 4. kez sahadan gol atamadan ayrýldý. Sarý-kýrmýzýlýlar, ligde Trabzonspor ve Kocaelispor, Avrupa'da US Gilloise ve Monaco'yu boþ geçti. Þu ana kadar oynadýðý maçlarýn yüzde 19'unda tabela yapamayan sarý kýrmýzýlýlar, geçen sezon boyunca 55 maçýn toplam 4'ünde gol atamamýþtý.
Haber; Sabah, Fotoðraf; AA
Diðer haberleri görmek için aþaðýya kaydýrýn.
Diðer Haberler
Diðer haberleri görmek için aþaðýya kaydýrýn.

Galatasaray


