Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Google News

Galatasaray'da Wilfried Singo sevinci!

SPORX AI BAKIŞI
Açık
Galatasaray'da Wilfried Singo sevinci yaşanıyor. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Fildişili savunma oyuncusu, Konyaspor ile oynanan maçta bu sezon ilk kez 11'de yer aldı. Konyaspor karşılaşmasına ilk 11'de başlayan Singo, 90 dakika sahada kaldı.

25 yaşındaki futbolcu, Konyaspor deplasmanındaki performansıyla teknik heyet ve taraftarlardan tam not aldı. Singo, sağlıklı kaldığı sürece kadro içerisinde ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu gösterdi.

MAÇ SONU SAKATLIK YANITI

Singo, "Sakatlığını tamamen atlattı mı, bundan sonra nasıl bir Singo izleyeceğiz?" şeklinde gelen sorunun ardından, "Sakatlık süreci zordu, uzun çalışmalar gerektirdi. Şimdi iyi bir şekilde oynamayı umuyordum." yanıtını verdi.  

Haber; Sporx.com, Fotoğraf; Galatasaray.org
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön