Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Galatasaray'da yeniler asistle başladı

Galatasaray'da yeniler asistle başladı

|| Son güncelleme
Trendyol Süper Lig'in 24. haftasındaki Çaykur Rizespor-Galatasaray maçı oynandı. 
Sarı-Kırmızılılar'ın yeni transferi Przemyslaw Frankowski ve 5 yıl sonra Galatasaray'a dönen Mario Lemina, ilk kez sarı-kırmızılı formayla maça çıktı.

Fransa'nın Lens takımından ara transfer döneminde kadroya katılan Polonyalı sağ bek, Çaykur Rizespor'a karşı ilk 11'de sahaya çıktı.

29 yaşındaki futbolcu, Galatasaray formasıyla çıktığı ilk maçta asist yaptı.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Frankowski, kale sahasına doğru kavisli bir orta yaptı. Attila Mocsi'den önce kafayı vuran Victor Osimhen, topu sağ direk dibinden ağlara gönderdi.

Wolverhampton'da Galatasaray'a transfer olan Mario Lemina ise 5 yıl sonra ilk kez giydiği Sarı-Kırmızılı formayla ilk asistini yaptı. 

Galatasaray'ın soldan kullandığı kornerde ön direğe gelen topu Mario Lemina kafayla kale sahasına indirdi. Osimhen'in kafa vuruşunda top direğin yanından ağlarla buluştu.




Haber; Sporx.com, Fotoğraf; AA
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön