Sporx Logo
Takımım Fikstür Transferler TRANSFERLER Canlı Skor
Geri
İleri

Galatasaray-Göztepe maçı öncesi kavga! 2 yaralı, 50 gözaltı

|| Son güncelleme
Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray, bu akşam evinde Göztepe'yi ağırlayacak.

Bursa'da, bu akşam İstanbul'da oynanacak Galatasaray ile Göztepe maçına giden taraftarlar arasında çıkan kavgada, Galatasaray taraftarı A.A. ve M.E., bıçaklanarak yaralandı.

Süper Lig'in 18'inci haftasında bu akşam saat 19.00'da İstanbul'da oynanacak maça otobüslerle giden taraftarlar, Umurbey Kavşağı'ndaki markette karşılaştı.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
SAĞLIK EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Taraftarlar arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Yaşanan arbedede, Galatasaray taraftarı A.A. ve M.E. bıçaklanarak yaralandı. Olayı görenlerin ihbarıyla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Polisler, taraftarları ayırırken, yaralılar da olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Olay sonrası, İzmir'den yola çıkan ve içinde Göztepe taraftarının bulunduğu 35 ALT 651 plakalı otobüs, Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Polis ekiplerinin, 50 şüpheli arasında bıçaklama olayı ve kavgaya karışanların kimliğini araştırdığı belirtildi. Gemlik Cumhuriyet Savcılığı'nın da olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi. 

 


Haber; DHA, Fotoğraf; DHA
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön