Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri

Galatasaray'ın 1 kupası 50 milyon euro!

Süper Lig'in devleri Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor son 4 sezonda yüksek bonservis ücretleri ödedi.

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, 4 yıllık süreçte 300.6 milyon Euro'luk transfer harcaması yaptı. Oyuncu satışlarından ise 125.8 milyon Euro'yu kasasına koydu.

4 yıllık süreçte 4 Süper Lig şampiyonluğu, 1 Süper Kupa ve 1 Türkiye Kupası kazanan Cimbom, 6 kupa için 300.6 milyon Euro harcadı. Kupa başına 50.1 milyon Euro harcamış oldu. Fenerbahçe ise bu süreçte 1 Süper Kupa ve 1 Türkiye Kupası kazandı.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
4 yılda 295.9 milyon Euro harcayan Kanarya, kupa başına 147.9 milyon Euro'yu elden çıkardı. Fenerbahçe, bu süreçte 179.1 milyon Euro'luk oyuncu satışı yaptı.

Beşiktaş da Fenerbahçe gibi bu süreçte 1 Süper Kupa ve 1 Türkiye Kupası'nı müzesine taşıdı. 190.9 milyon Euro bonservis ücreti ödedi. 1 kupa için 95.4 milyon Euro harcamış oldu. 4 yıllık süreçte 90.3 milyon Euro'luk oyuncu satışı yaptı. Trabzonspor ise son 4 yılda kupa kazanamadı. 106.7 milyon Euro'luk transfer harcaması yaparken oyuncu satışlarından ise 78.5 milyon Euro'yu kasasına koydu.  


Haber; Takvim, Fotoğraf; AA
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön