Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri

Galatasaray'da Emre Çolak kararı

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nin ilk maçında Türk Telekom Arena’da Atletico Madrid ile karşı karşıya gelmişti.

Bu müsabakanın ilk 11’inde yer alan Emre Çolak, maçın 30’uncu dakikasında oyundan alınmıştı. 24 yaşındaki oyuncu bu karşılaşmada taraftar tarafından da ağır bir protestoya maruz kalmıştı. Çolak’ın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Galatasaray yönetimi sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Sneijder ve Hakan Balta ile yeniden anlaştı. Şimdi gözler Emre Çolak’a çevrildi.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Sıkıntılı bir sezon yaşıyor

Emre Çolak’ın menajerinin önümüzdeki günlerde Galatasaray yönetimi ile masaya oturması bekleniyor. Zor bir sezon geçiren Emre Çolak ise kararını vermiş durumda. Takımdan ayrılmak istediği iddia edilen Çolak, iddiaların tam aksine kesinlikle Galatasaray’da devam etmeyi istiyor.

Genç oyuncu menajerine bu kararını iletti. Yönetimle yapılacak görüşmede bir aksilik çıkması durumunda Emre’nin yeni sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.

Haber; Bugün
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön