Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri

Galatasaray'da karar: Biri satılacak, biri uzatacak

|| Son güncelleme
Ligde ilk 7 haftalar dikkate alındığında 13 sene sonra en az gol yediği (5) dönemi yaşayan G.Saray'ın savunmasında sadece iki isim değişmedi: Luyindama ve Marcao.

Sabah'ta yer alan habere göre; 4 milyon euro'ya alınan Marcao 850 bin euro, 8 milyon euro'ya alınan Luyindama ise 1 milyon 50 bin euro kazanıyor. İngilizler, Luyindama'ya, İtalyanlar ise Sambacıya devre arasında teklif yapmaya hazırlanıyor.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
ALT LİMİT 15 MİLYON EURO

15 milyon euro'nun üzerindeki teklifleri değerlendirmeye alacak yönetim, ikisinden birini satarak ara transfer bütçesini oluşturacak. Yüksek bonservis getirene veda edecek sarı-kırmızılılar, takımda kalan ismin ise sezon sonunu beklemeden sözleşmesini uzatacak.

OCAKTA EN AZ 3 TAKVİYE OLACAK

Yaz döneminde Belhanda, Babel ve Diagne'yi elden çıkartmayı başaramayan Galatasaray yönetimi, ocak ayında kadrosuna ilk 11 düzeyinde en az üç takviye (savunma-orta saha-hücum) düşünüyor ve kaynak yaratmak için Luyindama- Marcao ikilisine güveniyor.



Haber; Sabah, Fotoğraf; AA
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön