Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Google News

Galatasaray'da Mariano formayı kaptı!

|| Son güncelleme
Galatasaray-Trabzonspor maçının iyileri arasında yer alan Mariano, Fatih Terim'in gözüne girdi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Linnes'in Norveç Milli Takımı kampında sakatlanması nedeniyle hazır olmaması üzerine tercihini Brezilyalı futbolcudan yana kullanan Fatih Terim, Mariano'nun performansını beğendi.

Terim'in son dönemde 11'e uzak kalan öğrencisine övgüler yağdırarak, "Böyle olmanı istiyorum işte... Sen böyle oynadığın sürece bu forma senindir. Önümüzde final maçları var ve senin tecrüben ve yeteneğin bizim için çok önemli.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Kalan haftalarda da bu takım için en önemli isimlerden biri sensin. Sana güveniyorum ve elinden geleni yapacağını biliyorum" dedi.

Mariano'yu motive eden Terim, "Bu süreçte takımın saha içindeki liderlerinden biri sen olacaksın. Bu sorumluluğu almanı bekliyorum" ifadesini kullandı.

Haber; Milliyet
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön