Sporx Logo
Takımım Dünya Kupası
2026
Türkiye Özel Canlı Skor
Geri
İleri
Galatasaray'ı sevindiren gelişme
Google News

Galatasaray'ı sevindiren gelişme

SPORX AI BAKIŞI
|| Son güncelleme
Stoper sıkıntısı çeken Galatasaray'da Kamerun'un Afrika Kupası'ndan elenmesinden sonra aranan adam olan Aurelien Chedjou, İstanbul'a gelirken akşam gerçekleşen antrenmanda yer aldı Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun son durumunu gördüğü başarılı futbolcu, görev verilmesi halinde Bursaspor karşılaşmasında yer alacak.

Konu hakkında konuşan Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, "Chedjou döndü ve takımla çalışmalara başladı.  Burak, Selçuk ve Semih dışında eksiğimiz yok" sözlerini kullandı

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--


HAMZAOĞLU'NUN DÜŞÜNDÜĞÜ 11

Hamzaoğlu, Chedjou'yu oynatması halinde stoperden Hakan Balta ya da Koray Günter'den birini kulübeye koyacak.

Belinden rahatsızlığı bulunan ancak çalışmalara başlayan Felipe Melo'nun da sahne alacağı ifade edilirken, cezalı Selçuk İnan ve sakatlığı geçmeyen Semih Kaya ile Burak Yılmaz'ın oynaması beklenmiyor.

Genç teknik adamın Bursaspor karşısında takımını şu 11 ile sahaya sürmesi tahmin ediliyor

Muslera, Telles, Hakan, Chedjou, Sabri, Melo, Emre, Olcan, Hamit, Sneijder ve Umut

Haber; Sporx.com
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön