Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Google News

Garry Rodrigues varken, Bruma da kimmiş!

|| Son güncelleme
Galatasaray'da Igor Tudor döneminde yedek kalan Garry Rodrigues, Fatih Terim'in 11'e yazdığı ilk isim oldu. İşte Bruma'yı unutturan Garry'nin G.Saray'daki hikayesi... Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla REKABET ARTSIN DİYE TRANSFER EDİLDİ
Geçen sezon içinde Bruma'nın sözleşmesini uzatmamasını dikkate alan menajerler devre arasında Rodrigues'i önerdiler. Sarı-kırmızılı yetkililer de "Bruma ile rekabete girsin ve Bruma'nın performansını arttırsın" düşüncesiyle Rodrigues'i transfer etti. Bruma sezon sonu 15 milyon Euro'ya Leipzig'e satıldı.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
BOŞLUĞUNU FAZLASIYLA DOLDURDU
Bruma gittikten sonra ilk 11'e girmeye başlayan Rodrigues oynadıkça açılmaya başladı. Gomis'e 6 gol pası veren Yeşil Burun Adaları asıllı oyuncu, ligde 5 gol-8 asistlik performansa ulaştı. Bruma'yı unutturan Rodrigues, Gomis'ten sonra takımın en skorer ismi.

O DA GİDERKEN PARA KAZANDIRACAK
Yıllık 1 milyon 350 bin Euro kazanan Rodrigues, hem performansı hem de düşük maliyetiyle Avrupa kulüplerinin ilgisini çekti. 9 Mart'ta UEFA ile yapacağı görüşmede 'sattığın kadar al' gibi yaptırımlarla karşılaşması muhtemel Galatasaray'ın transferde kurtarıcısı Rodrigues olacak. Yıldız oyuncu 10 milyon Euro'dan fazla bonservise satılabilir.

Haber; Sabah
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön