Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Hagi'ye F.Bahçe forması hediye ettiler
Google News

Hagi'ye F.Bahçe forması hediye ettiler

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, resmi temaslar için bulunduğu Romanya'nın başkenti Bükreş'te Türk İşadamları Derneği (TİAD) tarafından düzenlenen yemeğe katıldı. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Bükreş'in merkezinde bulunan Osmanlı zamanından kalma bir handa verilen yemekte Galatasaray'ın eski futbolcusu ve teknik direktörü Gheorge Hagi de yer aldı. Bağış, yemekten önce Hagi'ye futbol topu hediye etti.

Türkiye ile Romanya arasında dün imzalanan AB konularındaki işbirliği mutabakat muhtırasına atıfta bulunan Bağış, imza töreninde söylediği "Bu anlaşma AB içinde Türkiye'ye 90 dakika defans uygulamaya çalışanlara Hagi'nin golleri kadar güzel bir gol oldu" sözlerini hatırlattı.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Hagi'ye tatlı niyetine Fenerbahçe forması

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, yemeğin ardından ise bir sürpriz yaparak Galatasaray'ın eski futbolcusu ve teknik direktörü Hagi'ye Fenerbahçe'nin 12 numaralı taraftar formasını hediye etti.

Fenerbahçe taraftarı olan Bağış, Hagi'den formayı yemekten sonra tatlı niyetine kabul etmesini istedi. Formayı alan Hagi'nin, Türkçe olarak "Sadece forma. Renkler problem değil ama imza yok" demesi salonda gülüşmelere yol açtı.

Haber; Milliyet
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön