Sporx Mobil Uygulama
Sporx Logo
  Takımım   Puan Durumu   Haberler   Canlı Skor
, yorumu

SAMPDORİA YENİLMEZ

Sampdoria Serie A'da en çok beğendiğim ekiplerin başında geliyor. İçeride dışarıda son derece istikrarlı bir form grafiği çizen ev sahibi, haftalardır aldığı iyi sonuçlarla ilk dört iddiasını koruyor.

Milan ise son beş haftada sadece bir kez kazanabildi ve eline gelen ciddi şampiyonluk şansını tabiri caizse geri çevirdi. Bu maçta Milan'da Pirlo, Sampdoria da ise Gastaldello forma giyemeyecek.

Haftanın en keyifli maçlarından biri olmaya aday mücadelede, Sampdori kendi evinde yenilmeyecektir. Risk almak isteyeneler Sampdoria'nın galibiyetini de düşünebilir.

Bu maça Oley.com'dan 10 oynayabilirsiniz.

1
Sinan Bayram, yorumu

GOL ATARIZ

Euro 2024 Çeyrek finalinde A Milli Takımımız, Hollanda ile karşı karşıya gelecek. Ülke olarak nefesimizi tuttuk ve hep beraber bu karşılaşmayı bekliyoruz. Çok zorlu geçen 2. Tur sonrası Bizim Çocuklar büyük bir başarının altına imza atarak son 8 takım arasına kalmayı başardı. Elbette yol kısaldıkça zorluk derecesi artıyor desek sanırım yanılmış olmayız. Hollanda son yılların en olgun ve iyi kadrolarından birisi ile bu turnuvaya geldi ve şu ana kadar onlar da gayet iyi durumda olduklarını herkese gösterdiler. Elbette buralardan bizden çok daha tecrübeliler ama ülke olarak milli takımımıza çok güveniyoruz. Ben Hollanda'ya karşı gol atacağımızı düşünüyorum. Bu sebeple size Türkiye gol atar seçimini önereceğim. Hem golleri bulalım hem de yarı finali görelim

1