, yorumu
KG YOK
Libertadores kupası grup maçında Brezilya ekibi Flamengo ile Ekvator ekibi Emelec karşı karşıya gelecekler.
Flamengo takımı ilk maçta Lanus deplasmanından önemli 1 puan aldı. Son yıllarda bu kupada önemli başarıları yok ve bu sezon başarılı olmak istemekteler.
Emelec takımı gruba galibiyetle başladı. Kolay gol yiyen bir takım değiller, yine kolay gol atan bir takım değiller. Emelec bu kupaya sürekli katılan, nasıl oynamasını çok iyi bilen bir ekip. Bu nedenle Flamengo'nun işinin kolay olmadığını düşünüyorum. 1.20 'den Flamengo kazanır yerine KG yok bahsini önermek istiyorum.
Emre Özyanık, yorumu
KG YOK
Hem bulunduğu lig de hem de şampiyonlar liginde iyi bir seviye de ilerleyen İnter özellikle şampiyonlar liginde adeta kalesini gole kapattı. İnter geride kalan 7 şampiyonlar ligi maçında sadece bir mağlubiyet aldı ve kalesinde gördüğü tek golü de o maçta yedi. Bu maçta da ilk sekizin en iyi basamağında yer alabilmek adına galibiyete ihtiyaçları var.
Monaco'da matematiksel olarak ilk sekiz şansı bulunan fakat kaderinin hem bu maçtan galip gelmek hem de üst sıralarda yer alan takımların maç sonuçlarını beklemekten geçtiği aşikar. Zor bir maç bizleri bekliyor olacak. Son maçta hataya yer yok.
Kontrollü bir başlangıç beklediğim maçta ilk yarı beraberliğini ideal görüyorum. Bir diğer tercih KG Yok.