Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
İpek Soylu finalde kaybetti

İpek Soylu finalde kaybetti

Bol Açık Kadınlar Turnuvası'nda, çiftlerde finale yükselen milli tenisçi İpek Soylu ve Rumen partneri Raluca Olaru, Xenia Knoll (İsviçre)-Petra Martic (Hırvatistan) ikilisine 2-0 mağlup oldu.

Hırvatistan'nın Bol kentinde düzenlenen 125 bin dolar ödüllü, Kadın Tenisçiler Birliği (WTA) turnuvasının çiftler finalinde, bir numaralı seribaşı İpek ve takım arkadaşı Raluca Olaru, Xenia Knoll-Petra Martic ikilisiyle karşılaştı.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Toprak kortta oynanan mücadeleyi, 1 saat 16 dakika sonunda 6-3 ve 6-2'lik setlerle 2-0 kaybeden İpek ile Olaru, ikincilikte kaldı.

Dünya çiftler sıralamasının 115. basamağında yer alan 20 yaşındaki İpek, nisan ayında TEB BNP Paribas İstanbul Cup'ta şampiyonluğa ulaşarak Türkiye tenis tarihinin çiftlerdeki en büyük zaferini elde etmişti.

Haber; AA
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön